Senior Engineer process and marine systems
March 16, 2023

Systems Engineering masterstudiet

Gjennom industrimasterstudiet på Universitetet i Sørøst Norge kan du kombinere Systems Engineering studiet med jobb i et engineeringsfirma. Du får opparbeidet deg omfattende arbeidserfaring, samtidig som du får en tverrfaglig mastergradsutdannelse.

Les mer om industrimasterstudiet hos USN her: Master of Science – Systems Engineering (industrimaster) – Kongsberg, deltid (usn.no)

Hos oss får du være med på å utarbeide design av skip og marine konstruksjoner i hele spekteret; analyser, beregninger, 3D, elektro, instrumentering, prosessystemer, telecom/IT.

Brevik Engineering (BE) er et marine arkitekt- og ingeniørselskap med hovedkontor i Brevik, Norge. BE har en lang historie med design av FPSO-er, halvt nedsenkbare borerigger, spesialfartøy og passasjerfartøy. Selskapet har i dag en stab på 45 høyt kvalifiserte ingeniører og marinearkitekter.

Selskapet har siden 2017 også utviklet unik kompetanse innen CO2-logistikk knyttet til Carbon Capture Storage (CCS) prosjekter. CCS er et strategisk satsingsområde for Brevik Engineering.