Senior Engineer Structural analysis and fatigue
March 10, 2019
Senior Mechanical Engineer
March 18, 2019

Job Description

Brevik Engineering AS

Brevik Engineering AS er en bedrift i vekst bygget på en lang tradisjon med design av skip og flytende offshoreinnretninger. Vi har en flott og inspirerende beliggenhet i vannkanten ved en av Norges mest trafikkerte skipsleder. Vi har et faglig godt miljø med muligheter for personlig utvikling.

Senioringeniør Skipssystemer

Personen vi søker vil jobbe med system design for konseptstudier, designstudier eller detaljengineering for alle typer flytende installasjoner inne innen skips, olje og gass industrien. Som Senior ingeniør vil du få ansvar for å gjøre design og analyser i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med fokus på prosess og teknisk sikkerhet. Videre vil du også bidra til videre teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø.

Arbeidsoppgaver

Utarbeide design konsepter, filosofier, spesifikasjoner og beskrivelser for systemer. Analyser og kalkulasjoner med hensyn til kapasitet og imensjonering av systemer. Etablere og ferdigstille flytskjemaer, P&ID’er med tilhørende dokumentasjon. Prosjektgjennomføring med disiplin- og prosjektledelse, samt oppfølging og korrespondanse med kunder og leverandører.

Ønskede kvalifikasjoner

Høyskole- og eller universitetsutdannelse innen relaterte fag og helst 3-5 års relevant erfaring fra olje/gass eller maritim sektor. Kjennskap til dataverktøy som AutoCAD, AutoCad P&ID og 3D Plant eller tilsvarende. Multidisiplin forståelse, samt god kunnskap til bransjens regler og standarder, samt gode fremstillingsevner på engelsk- og norsk både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

Analytisk og løsningsorientert, målrettet, resultatorientert og besluttsom. Gode samarbeids og kommunikasjonsegenskaper samt evne til å inspirere og motivere andre.

Kontakt

Brevik engineering

Strømtangvegen 21
3950 Brevik
+47 35 51 71 00
contact@brevik.com
www.brevik.com
Tore Ulleland
Teknisk Leder
+47 416 31 143
tore.ulleland@brevik.com
Roy Rødningen
Daglig Leder
+47 90 52 71 02
roy.rodningen@brevik.com