Senior Piping Engineer
March 18, 2019

Job Description

Brevik Engineering AS

Brevik Engineering AS er en bedrift i vekst bygget på en lang tradisjon med design av skip og flytende offshoreinnretninger. Vi har en flott og inspirerende beliggenhet i vannkanten ved en av Norges mest trafikkerte skipsleder. Vi har ansatte fra flere nasjoner og vi har et godt faglig miljø med muligheter for personlig utvikling.

Senioringeniør Strukturdesign

Personen vi søker vil jobbe med struktur for konseptstudier, designstudier eller detaljengineering for flytende installasjoner innen skips, olje og gass industrien. Som Senioringeniør vil du få ansvar for å gjøre design i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med fokus på gode og varige designløsninger. Videre vil du også bidra til videre teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø.

Arbeidsoppgaver

Utarbeide design av større stålkonstruksjoner og for detaljer. Etablere og ferdigstille design med tilhørende dokumentasjonsunderlag. Arbeid i 2D og 3D. Samarbeid med disipliner for marine systemer, maskineri, linjer og stabilitet, og samarbeid med kunder.

Ønskede kvalifikasjoner

Teknisk utdannelse innen relaterte fag og helst 3-5 års relevant erfaring fra olje/gass eller maritim sektor. Gode brukerferdigheter med dataverktøy som AutoCAD 2D og 3D. Brukererfaring fra andre verktøy som Inventor, PDMS, Tribon og/eller NAPA steel vil være en fordel. Ønske om å lære og utnytte nye dataverktøy vil også være en fordel. Det er viktig med god forståelse av konstruksjoner og hvordan dette skal løses i produksjon. Fagbrev og yrkeserfaring fra stålarbeid kan være en fordel. Personen må jobbe nøyaktig og strukturert og levere gode produkter også i hektiske prosjekter med krevende tidsfrister. Multidisiplin forståelse, samt god kunnskap til bransjens regler og standarder, samt gode fremstillingsevner på engelsk- og norsk både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

Løsningsorientert, målrettet, resultatorientert og besluttsom. Gode samarbeids og kommunikasjons-egenskaper samt evne til å inspirere og motivere andre.

Kontakt

Brevik engineering

Strømtangvegen 21
3950 Brevik
+47 35 51 71 00
contact@brevik.com
www.brevik.com
Tore Ulleland
Teknisk Leder
+47 416 31 143
Tore.ulleland@brevik.com
Roy Rødningen
Daglig Leder
+47 90 52 71 02
roy.rodningen@brevik.com