Senior Structural Design Engineer
March 18, 2019
HVAC Engineer
March 18, 2019

Job Description

Senioringeniør Piping

Personen vi søker vil jobbe med design, layout og rørarrangement for konseptstudier, designstudier eller detaljengineering for alle typer flytende installasjoner innen skips, olje og gass industrien. Som Senior ingeniør vil du få ansvar for å gjøre, design av røranlegg i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med fokus på, prosessdesign, teknisk sikkerhet, arbeidsmiljø og materialhåndtering. Videre vil du også bidra til videre teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø.

Arbeidsoppgaver

Modellering av røranlegg, opparbeide spesifikasjoner, produksjon av isometritegninger og layout-tegninger. Gjennomføre design og kontroll av layout mot regelvark og standarder. Utføre rørberegninger og styrkeanalyser. Prosjektgjennomføring med disiplin- og prosjektledelse, samt oppfølging og korrespondanse med kunder og leverandører.

Ønskede kvalifikasjoner

Høyskole- og eller universitetsutdannelse innen relaterte fag og helst 3-5 års relevant erfaring fra olje/ gass eller maritim sektor. Fagbrev og yrkeserfaring fra rørlegging vil vurderes som positivt. Kjennskap til dataverktøy som AutoCAD, 3D Plant, Inventor, Ceasar II og NavisWorks eller tilsvarende. Multidisiplin forståelse, samt god kunnskap til bransjeregler og standarder, samt gode fremstillingsevner på engelsk- og norsk både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

Analytisk og løsningsorientert, målrettet, resultatorientert og besluttsom. Gode samarbeids og kommunikasjonsegenskaper samt evne til å inspirere og motivere andre.

Brevik Engineering AS

Brevik Engineering AS er en bedrift i vekst bygget på en lang tradisjon med design av skip og flytende offshoreinnretninger. Vi har en flott og inspirerende beliggenhet i vannkanten ved en av Norges mest trafikkerte skipsleder. Vi har et faglig godt miljø med muligheter for personlig utvikling.

Kontakt

Brevik engineering

Strømtangvegen 21
3950 Brevik
+47 35 51 71 00
contact@brevik.com
www.brevik.com
Tore Ulleland
Teknisk Leder
+47 416 31 143
Tore.ulleland@brevik.com
Roy Rødningen
Daglig Leder
+47 90 52 71 02
roy.rodningen@brevik.com