Senior System Engineer
March 15, 2019

Job Description

Brevik Engineering AS

Brevik Engineering AS er en bedrift i vekst bygget på en lang tradisjon med design av skip og flytende offshoreinnretninger. Vi har en flott og inspirerende beliggenhet i vannkanten ved en av Norges mest trafikkerte skipsleder. Vi har ansatte fra flere nasjoner og vi har et godt faglig miljø med muligheter for personlig utvikling.

Strukturanalyse og utmatting

Personen vi søker vil jobbe med strukturanalyser for konseptstudier, designstudier og detaljengineering for flytende installasjoner innen skips, olje og gass industrien. Kandidaten vil få ansvar for å gjøre analyser og beregninger i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med fokus på gode og varige designløsninger. Kandidaten vil også bidra til videre teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver vil være å utføre analyser og beregninger av større stålkonstruksjoner og strukturdetaljer. Etablere og ferdigstille dokumentasjonsunderlag. Samarbeid med disipliner for marine systemer, maskineri, arrangement, linjer og stabilitet vil være viktig i utførelsen av arbeidet. Kommunikasjon med kunder, klasse og myndigheter vil også være en del av arbeidsoppgavene.

Ønskede kvalifikasjoner

Teknisk utdannelse innen relaterte fag og helst 3-5 års relevant erfaring fra olje/gass eller maritim sektor. Forståelse av bølgestatistikk og hvordan det virker inn på spenninger globalt og lokalt i en offshorekonstruksjon. Utforming av geometri i forhold til spenningskonsentrasjoner og utmattingslevetid. Brukerferdigheter med dataverktøy Sesam Wadam, Sestra og Stofat vil være en fordel, alternativt tilsvarende kompetanse fra andre verktøyer. Det er viktig med god forståelse av hvordan bygging av større stålkontruksjoner, moduler og detaljer skal utføres i produksjon. Personen må jobbe nøyaktig og strukturert og levere høy kvalitet også i hektiske prosjekter med krevende tidsfrister. Det er viktig med multidisiplin forståelse, god kunnskap til bransjens regler og standarder, samt gode fremstillingsevner på engelsk- og norsk både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

Løsningsorientert, målrettet og besluttsom. Gode samarbeids og kommunikasjonsegenskaper samt evne til å inspirere og motivere andre.

Kontakt

Brevik engineering

Strømtangvegen 21
3950 Brevik
+47 35 51 71 00
contact@brevik.com
www.brevik.com
Tore Ulleland
Teknisk Leder
+47 416 31 143
Tore.ulleland@brevik.com
Roy Rødningen
Daglig Leder
+47 90 52 71 02
roy.rodningen@brevik.com